Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kutyáknak való játékok

2010.12.21

A kutyák egyik legkedveltebb játéka a labda.Ezzel a játékkal akár ketten is játszhattok,hiszen eldobod a labdát,a kutya  utánafut.Ha már betanítottad,akkor vissza is hozza,ami kétszer annyi örömöt szerezhet a gazdinak és a kutyusnak egyaránt.

Van többféle méretű labda,ahogy azt a képen is láthatod.Fontos,hogy ne legyen olyan kicsi a labda,hogy a kutya le is tudja nyelni.Ha nagyobb a labda,az már nem olyan nagy baj,de egész kicsi kölyökkutyáknak még nem ajánlott.
  Következő játékunk a csont.Persze nem igazi,hanem játék.Ez is fontos lehet,mert a bútorok helyett ezt rágcsálja.Inkább keményebb csontot jobb venni,mintsem puhát,mert a kemény több ideig eltart,és a kutya is jobban el tud "küszködni" vele.

Nagyon jó játék még a kötél.A legjobbak mégis azok,amiknek labda van a végén,a másik végén pedig hurok,mert így ketten is lehet játszani.Viszont a sima kötelek is tökéletesen jók,mert a kutya ezzel is el tud játszani magában.Mivel a kötél kemény ,sokáig eltart,így érdemes egy kis pénzt belefektetni.

 

 

 

Szintén jó egy játék,amit nem csak a kutya használhat,és már előre megvan sok háznál.Ez nem más,mint a frizbi.Legjobban akkor lehet élvezni,ha kutyánkat megtanítottuk arra,hogy elkapja.Mindegy,hogy milyen színű,méretű,jól el lehet vele játszani.

Sportszerek » Frizbi

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.